Siirry sisältöön

R-kioski vetää takaisin erän annosleipiä

Varotoimenpiteenä R-kioski vetää takaisin erän R Sandwich kesäkurpitsa & munakoiso ja R Sandwich kana club -annosleipiä. Takaisinveto koskee ainoastaan tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on maanantai 22.10.2018.

Takaisinvedon syy on etikettien sekaantuminen pakkaamossa. R Sandwich kesäkurpitsa & munakoiso -leivän etiketillä myytävä tuote saattaa olla kana club -annosleipä tai toisinpäin. Tästä syystä myös tuotteiden etiketissä olevat allergisoivat tuoteosat eivät välttämättä pidä paikkaansa. Tuotteissa ei kuitenkaan ole muita kuin allergiaan tai ruokavalioon liittyviä terveysriskejä.

R-kioski pahoittelee virheestä aiheutunutta haittaa kuluttajille. Tuotteen ostaneet voivat ottaa yhteyttä R-kioskin palautelomakkeella (www.r-kioski.fi/palaute) hyvityksen saamiseksi.

Mikä elintarvike: R Sandwich kesäkurpitsa & munakoiso ja R Sandwich kana club -annosleivät, tuotekoko: 200 g.

Viimeinen käyttöpäivä: 22.10.2018 EAN numerot: 4742476000615, 4742476000578

Neuvo kuluttajille: Osaan tuotepakkauksista on pakattu erehdyksessä toista tuotetta (R Sandwich Kana-Club), joka sisältää pakkauksessa mainitsematonta kanaa, kananmunaa, maitotuotteita ja muita ainesosaluettelossa mainitsemattomia raaka-aineita ja aiheuttaa näin allergeeniriskin osalle kuluttajista. Mikäli ei ole allerginen ainesosille tai noudata tiettyä ruokavaliota, tuotteen voi kuluttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *