Siirry sisältöön

Maanantaina R-kioski tarjoaa jälleen ilmaisen kahvin

R-kioski juhlii jo kuudetta vuotta kansallista kahvipäivää maanantaina 26.11. ja tarjoaa jälleen ilmaiset aamukahvit asiakkailleen klo 12 saakka. R-kioski selvitti suuressa kahvikyselyssä, mistä asioista suomalaiset olisivat valmiita luopumaan aamukahvin sijasta.

Ensi maanantaina 26.11. aamiaisen kylkeen on tarjolla R-kioskeilla suomalaisten lempikahvia eli ilmaista sellaista. Kupin kuumaa kahvia saa veloituksetta klo 12:een asti kioskin avaamisesta alkaen. Kioskit aukeavat eri aikaan. Ilmaisen kahvin saa jokainen, joka on ladannut R-kioski appsin kännykkään, Ärrän kahvipassin haltija tai joka päättää ottaa kioskilla kahvipassin. R-kioski appsi ja kahvipassi ovat asiakkaille maksuttomia, ja niillä saa joka 6. kahvin ilmaiseksi.

- R-kioski on Suomen suurin take-away kahvin myyjä ja haluamme Kansallisella kahvipäivällä piristää asiakkaita ympäri Suomen. Päivän aikana olemme perinteisesti tarjoilleet kymmeniätuhansia kuppeja kahvia ja monilla paikkakunnilla kioskien eteen on syntynyt pitkiä jonoja jo ennen avausaikaa, markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin R-kioskilta sanoo.

Kahvilla on tärkeä osansa suomalaisten aamusta. Vain harva olisi valmis luopumaan siitä. R-kioskin teettämän kyselyn mukaan kahvin lisäksi hampaiden harjaus ja aamupala ovat asioita, joita suomalaiset eivät halua aamulla jättää väliin.

Vain 10 prosenttia suomalaisista voisi kotona luopua hampaiden pesusta aamukahvin sijasta ja 11 prosenttia aamupalasta. Kolmanneksi tärkeimpänä suomalaiset pitävät lisätuntia unta ja neljännelle sijalle nousi suihku.

Ilmaista kahvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *