Siirry sisältöön

Kaurakananmunat herättävät kuluttajien mielenkiinnon kaupan hyllyllä

Munax Oy:n innovaatiot jatkuvat nyt kananmunapuolella, kun yritys on tuonut markkinoille kaurakananmunan. Munax Oy on laitilalainen kananmunatalo, joka on lanseerannut ennakkoluulottomasti viime vuosina joukon erilaisia terveellisiä kananmunatuotteita. Nyt Munax on kehittänyt salaisen reseptin, missä kanoja ruokitaan räätälöidyllä rehureseptillä, ja näin ovat syntyneet kaurakananmunat.

Nämä kauramunat tulevat tietyltä tilalta, Kanaxilta, Mynämäeltä. Kanax on Suomen modernein kanala, jonka kaikessa suunnittelussa ja tekemisessä on huomioitu vastuullisuus, viimeisin teknologia, valvottu toiminta, ympäristöasiat ja eläinten hyvinvointi.

Kanojen rehu sisältää  vähintään 30% kotimaista korkealuokkaista kauraa. Kanojen ruokinnassa käytetty kaura sisältää paljon kuituja, mikä lisää myös kanojen hyvinvointia entisestään. Kanan syömä rehu on lisäksi läpikäynyt lämpökäsittelyn ja näin varmistaa kanoille maailman parhaan ruuan.

–  Muistan jo omalta tilaltani lapsuudessa, että kanoille on aina syötetty paljon kauraa ja lintulaudalle vietiin kauralyhteitä, muistelee Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka, joka on vahvasti mukana uusissa innovaatiossa.

Kanax-kaurakananmunat pakkaa Munax Oy. Myös tuotekehitys sekä markkinointi syntyvät Munaxilla. Yhteistyössä saadaan parhaat mahdolliset kananmunat.

Eläinten hyvinvointi etusijalla

Kanaxin omistajina on neljä perhettä, jotka ovat yhdistäneet resurssinsa, osaamisensa ja kokemuksensa tuottaakseen laadukasta kananmunaa.  Turvatakseen kotimaisen kananmunan ja eläinten hyvinvoinnin, on oltava riittävät resurssit.

– Takaamme ennen kaikkea eläimillemme parhaan mahdollisen hyvinvoinnin. Olemme ylpeitä, kun voimme tuottaa maailman parhaita munia lähialueen viljasta, ekologisesti modernia tekniikkaa hyväksikäyttäen. Näissä munissa maistuu kanojen hyvinvointi ja puhtaat suomalaiset maut, jatkaa Torikka.

Kaurakananmunia myydään K-kaupoissa ympäri Suomen. Kuluttajat ovat löytäneet hyvin tuotteen.

–  Täytyy muistaa, että kananmuna on aivan huippuedullista, kun vielä miettii, miten laadukkaasta ravinnosta kananmunasta on kyse. Yksi kananmuna sisältää mm. 62 % B-12 vitamiinin ja 12 % -D vitamiinin päivittäisestä saantitarpeesta ja paljon laadukasta proteiinia, joka pitää nälän pitkään poissa, selventää Munax Oy markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola.

Kananmuna on hyvää.

1 thought on “Kaurakananmunat herättävät kuluttajien mielenkiinnon kaupan hyllyllä

  1. Jani

    joss toi niin mainostettu kaurakananmuna kanalle on vähintään 30% kauraa ruokavaliona niin mitä se 70% sitten on? gmo? toivon ettei ole musta se kanan hyvin vointi ei oo otettu parhaitten kanojen ja ihmisten kannalta vastaan joss jotain gmo rehuja syötetään ja kun sivulta joss ei mistään löydy gmo vapaa ja sitä ei lainmukaan tarvitse sanoa niin pistää miettimään

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *