Siirry sisältöön

Subway gluteeniton subi oli pettymys

Monet syystä tai toisesta gluteenitonta ruokavaliota noudattavat ovat jo pitkään toivoneet Subwayn valikoimiin gluteenitonta leipää.

Nyt tämän vuoden puolella toive on kuultu osittain, sillä kaikille uusi gluteeniton leipä ei kuitenkaan sovi. Ravintolaketju kertoo sivuillaan seuraavasti.

Gluteeniton leipä on valmistettu gluteenittomassa ympäristössä. Gluteeniton leipä voi kuitenkin joutua kosketuksiin gluteenin kanssa, sillä ravintolassamme olevat muut tuotteet sisältävät gluteenia ja tuotteita valmistetaan jaetuissa laitteissa.

Leipä sisältää: Vesi, riisijauho, tapiokatärkkelys, maissitärkkelys, rapsiöljy, hiiva, kosteudensäilyttäjä E422, psylliumsiemenkuorijauho, sokeri, herneproteiini, stabilointiaineet (E464, E415), suola, tattarijauho.

Nyt lopulta saatiin tänään tiistaina kokeiltua Subway gluteenitonta leipää. Ja kyseessä oli todella suuri pettymys, sillä leipä oli hyvin kuivaa ja mautonta.

Hinnaltaan tämä tuote ei ollut mitenkään kallis, sillä kaksi gluteenitonta tonnikala subia maksoi noin 9,5 euroa. Tätä ei kuitenkaan voi suositella kenellekään syötäväksi. Kannattaa mieluummin tehdä itse.

Subway uusi tuote.

1 thought on “Subway gluteeniton subi oli pettymys

  1. Päivitysilmoitus: Pohdintaa, ruokaa ja juhlintaa - "Olemmeko ihmisjätettä?" - Pietar.in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *