Siirry sisältöön

Hartwall Ässä Mix – ”tätä älä jätä kauppaan”

Hartwall ja Fazer ovat yhdistäneet kaksi hyvin erilaista tuotetta eli limonadin sekä Ässä Mix -makeiset.

Lopputulos on ollut vasta hetken kaupoissa, mutta tuote on herättänyt paljon huomiota ja vastaanotto on ollut positiivinen. Tuote on syntynyt kuluttajien ideoita kuuntelemalla.

Hartwall Limonadi Ässä Mix virvoitusjuomassa yhdistyvät Ässä Mix -karkeista tutut maut hedelmäkarkin ja salmiakin makuiseksi leikkisäksi limonadiksi.

Moni syö Ässä Mix -karkkeja yhdistelemällä eri värisiä karamelleja ja luomalla siten uusia makuyhdistelmiä. Hartwall Limonadi Ässä Mix -pulloon hyppäsi kolmen värisiä Ässä Mix -karkkeja: mustia, vihreitä ja violetteja.

Jokaisella on oma suosikkinsa Ässä Mix -karamellien maku- ja väriyhdistelmistä – tämä kombo on meidän lempiversiomme. Tuloksena syntyi jäljittelemätön limonadi, joka sopii mainosti yhteisiin herkkuhetkiin ja jaettavaksi perheen sekä ystävien kanssa, kertoo Hartwallin markkinointijohtaja Matti Ristola.

Tuota uutuutta tuli jo ostettua ja maisteltua. On kyllä harvinaisen onnistunut yhdistelmä, josta löytyy juuri ne maut mitä luvataan. Kannattaa ostaa ja nauttia.

Hartwall Ässä Mix limpparia.

Kaksi klassikkoa yhdistävää uutuutta on saatavana 1,5 litran ja puolen litran pakkauksissa päivittäistavarakaupoista maan laajuisesti. Hartwall Limonadi Ässä Mix löytyy kaupoista syyskuusta alkaen aina huhtikuuhun 2020 saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *