Siirry sisältöön

Pirkka gluteeniton mangomoussekakku testissä

Pirkka Parhaat gluteenittomat mansikka- ja mangomoussekakut ovat tämän syksyn uusia gluteenittomia herkkuja. Testissä oli pari viikkoa sitten mangomoussekakku.

Pirkan mukaan pakasteesta löytyvät mansikka- ja mangomoussekakut ovat herkullinen ja helppo kahvipöydän tarjottava. Gluteeniton kakku sopii hyvin pienelle porukalle, sillä yhdestä kakusta tulee 2-4 annosta.

Mangomoussekakku on oikeasti todella hyvän ja raikkaan makuinen. Ainoan miinuksen kakku saa turhan murenevasta pohjasta.

Pirkka kakut kuvassa.

Ainesosat: laktoositon KERMA, mangosose, sokeri, kasvirasvavalmiste[vesi, kovetetut kasviöljyt ja rasvat (palmunydin, rapsi,auringonkukka, maissi), sokeri, stabilointiaineet (E420, E463),MAITOproteiini, emulgointiaineet (E472e, auringonkukkalesitiini), suola,aromit, väri (E160a)], KANANMUNA, laktoositon MAITOrahka, kasviöljyt jarasvat (palmu, rapsi, kookos), riisijauho, maissitärkkelys, vesi,perunahiutale, kaakaojauhe, hyytelöjauhe [glukoosisiirappi, vesi,sokeri, sakeuttamisaineet (E440, E407, E341), happamuudensäätöaine(E330)], sitruunamehu, nostatusaineet (E500, E450), liivate (nauta),suola, väri (E160a), emulgointiaineet (E471, E481), säilöntäaine (E202),sakeuttamisaine (E415), psyllium, aromit (mm. vanilliini). Mangoa 15 %.Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *